morgon
Bilden är tagen på Öland i september 2005
ok
Utstyr
  • Canon 350D
  • Tamron 28-75 2.8
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger601
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jørn Tore K.

Usedvanlig vakkert landskapsbilde. Fint lys, godt hovedmotiv. De små buskene i landskapet skaper fin dybde i bildet og får øye til å vandre i et spennende landskap.
Mvh. Jørn T.
John B.

Hei ! Vannvittig flott stemningsbilde, dette er ett godt eksempel på hvordan ett ekstra element (hesten) er med å heve ett landskapsbilde i fra greit til å være vannvittig bra.....
John B.
Stig Vidar H.

Et flott motiv og teknisk lite å utsette. Skulle gjerne hatt litt flott sollys på hesten, men det blir pirk. Bildet likte jeg veldig godt.
Helge A.

Her har du virkelig fått fram en flott stemning. Både hesten og buskene innover gir en god dybde i bildet. Jeg er enig i at det er hesten som løfter bildet til det virkelig severdige

Helge
Odd Tore S.

Flott morgenstemningsbilde, velkomponert med fin balanse mellom sol og hest. Uten den siste hadde dette blitt ordinært, nå stikker det seg ut i positiv retning.
Jeg ser at det er Öland, men dette minner meg utrolig om morgen i Texas, disig, ganske flatt og med bush spredt utover grasmarka, et kjølig, fuktig og levelig øyeblikk før det blir ulidelig varmt og like fuktig.
Odd Tore
Wiggo T.

Utsøkt!! Fabelaktig bra!

Mvh
Wiggo
Jan v.

Hei stellan.

Flott stemning og fine detaljer i dette motivet, men jeg synes bildet virker litt tamt i mettning/kontrast og statisk i komposisjon.

Mvh Jan
Steinulf L.

Stemningsfullt og fint lys som du har fanget i en fin komposisjon. Flott bilde.
Espen A. I.

Et utrolig stemningsbilde og sola ligger fint i flaten. Særlig liker jeg hesten som gir det hele et nasjonalromantisk preg.

mvh Espen
ingeborg w.

Utrolig flott, imponerende eksponering, her funker alt. Hesten gir liv til bildet og du har fanget det i rett øyeblikk, noen minutter senere, så hadde nok sola jaget vekk disen og stemninge hadde blitt en annen. Fint med hesten som ser avslappet ut og ikke er konsa om deg i det hele tatt.
stellan k.

1000 TACK allesammans för Era så fina och vänliga kommentarer om denna bild!!!;-)

mvh/s
Anne Ø.

Så stemningsfullt med hesten og morgensolen.
Du er svært dyktig med stemninger, motiv og farger stellan.
Berikende, inspirerende å studere dine bilder.Du er bokmerket.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu