Bildet er tatt i Sør England...En historie sier at jesus og hans onkel vandret her i deres tid...
har lagt på litt mer kontraster og fjernet litt på toppen av bildet...tror det er ok..??
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150571} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kristoffer L.

Hei Jonn,

Jeg tipper at du ikke hadde regnet med å støte på en nabo på foto.no? Morsomt å se deg her inne. ;-)

Litt om bildet: Jeg synes du har en fin komposisjon her, med horisonten og tårnet plassert helt ''etter boka''. Flatemessig fungerer derfor bildet veldig godt. Fargene liker jeg også, de er mettede og gjør mye av seg, uten å være overdrevne.

Belysningen er ikke den beste. Her ser det ut til at du har medlys. Det forsterker ofte fargene, spesielt i morgen- og kveldssol, men gir liten eller ingen skygge, og fører derfor ofte til at overflater og teksturer virker flatere og kjedeligere enn de ville vært under andre lysforhold. Selv synes jeg ofte at side-, skrå- og motlys fungerer godt i slike situasjoner, ettersom slikt lys vil gi mer tegning og struktur i overflatene.

Men nå var det engang slik sola sto da du fotograferte her, og under de forholdene synes jeg du har fått til et helt kurant bilde. ;-)

- Kristoffer
Jonn K.

Hi Kristoffer...Takk for komentar og tips....

JK
Gisle H.

Jeg synes du kunne spandert en litt mer presis angivelse av sted/motiv enn ''Sør-England''. Så vidt jeg kan se viser bildet Glastonbury Tor i Somerset.

Komposisjonen er, som Kristoffer L. sier, etter boka - kanskje litt vel for mye etter boka etter min smak. Tor'en ligger jo svært dramatisk til, som en kunstig øy som nærmest vokser ut av det omliggende slettelandskapet, og på dette bildet ser vi lite annet enn et tårn som er plasset på toppen av en gressbakke. Jeg tror jeg hadde lagt reglen om tredeling av bildeflaten til side, og i stedet forsøkt å få med mer av omgivelsene.
Jonn K.

Hei Gisle.-..

takk for en komentaren...var litt desorientert angående hvor tårnet ligger...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu