Metall
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 28-70mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger751
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173297} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hans Jacob H.
Jenta foran synes jeg du får godt fram, med litt henslengt og avslappet holdning. Karen bak virker mer tilgjort og anstrengt i posituren. Vet ikke helt hva du har tenkt her, men som et dobbeltportrett synes jeg ikke det fungerer. Til det er han bak for uskarp og for mye i bakgrunnen, i tillegg til nevnte positur. Som et slags miljøskapende element fungerer det litt bedre, men da ville jeg nok hatt ham mindre i fokus, slik at han konkurrerte mindre med jenta foran om oppmerksomheten, samtidig som grenen bak hodet hennes også ble mindre skarp. Ville vel også vurdert et lavere standpunkt for å forsterke den litt nonchalante holdningen til jenta.
Tove Å.
Takk for kommentar. Det er spennende å høre andres tanker og formeninger om et bilde. Min idè er å prøve å gjenskape essensen av en tid som har betydd mye for meg; metallmiløet tidlig på nittitallet. Det kan være musikken, miljøet, stilen, effektene... Tilgjort posering var en stor greie, og gjerne i skogen. Dette bildet er første forsøk - flere kommer :)
Atle H.
Om desse personane passar i dette miljøet skal vera usagt, men bilde er først og fremst formsterkt. Etter min smak er det jenta som gjer heile bildet, flott blikk ansiktuttrykket passar bildet og fotografiskt er det svært godt gjengitt.
jeanette h.
hei du! vel, jeg likte veldig godt jenta i forgrunnen, tror ikke hun hadde sett noe særlig bedre ut med lavere kamerastandpunkt.. han synes jeg ble altfor oppstilt og aaltfor barsk. han ble desverre hakket harry med poseringa. kunne ønske han var i mer ''gir-faen'' posering. synes at det ikke gjorde noe med at han ikke er i ufokus, men jeg tror du kunne dytte han enda mer i ufokus. da blir det mer ''med mening'' enn at han akkuratt ikke ble i fokus.
Men jeg liker veldig godt jenta i forgrunnen, minner meg litt om poseringa til Nemi slik hun ofte blir presantert.

*J*
Kjersti B.
Hei
Enig i kommentarene; det blir liksom en mellomting mellom et dobbeltportrett og et enkelt med mannen som bakgrunnselement. Hennes skarpe kontraster mot hans mer uklare skikkelse.
Ellers synes jeg bildet er veldig PENT for å være litt følsom og usaklig, jeg gleder meg til å se mer!
-KB
Mina W.
Utorlig vakkert bilde, etter min mening

syntes det funker veldig bra med halve jenta foran , som forresten ahr en perfekt holding og utrykk, men du kan se hele mannen bak som ser på henne. Det hadde sett rart ut hvis han var like skarp som jenta..

mvh mina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu