''Venter''
Utstyr
  • Canon Eos
  • Canon 20-35mm 2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_77256} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eliza A.

Synes dette var et flott flott bilde.
Liker det slitte treverket og den slitne sykkelen.
Kompen sitter som bare det=)

Eliza
Erlend K.

Komposisjonen av bildet ditt er meget bra. Du har plassert elementene i billedflaten slik at motivet ditt får en god dynamikk. Dybdefølelsen er bra, og du har skildret været på en ok måte.

Men bildet sier i grunnen ikke så mye. Dersom dette hadde blitt sett i relasjon til en billedserie så kanskje... Dette er en historie om været som er dagligdags, og i grunnen for ordinær til at den skaper engasjement.

Erlend
Georg K.

It's not because of the sensation that I like this one - it is probably because I feel some sympathy for this way of looking - taking a picture - well chosen part / clip of the scene seen by the eyes of the photographer covering the kind of impression this particular day / spot / outlook has made.
It goes hand in hand with some understanding for composition, and can be called decorative - which doesn't mean anything negative.
It's a harmony in this photo - working as contrast towards the unpleasant weather, it has a kind of melancholic touch, incl. symbols like shelter ( house ) blocked mobility ( bicycle ) - and shows in this way some respect for the power of the nature/weather.
And to make a photo like this - in my view this is an absolute satisfying result.
Arnstein P. F.

Takk for at dere tok dere tid til å gi en konstruktiv tilbakemelding på mitt bilde. Det dårlige været gjør det enklere å fjerne elementer som ikke har noe å tilføre bildet. Prøvde å sette fokus på sykkel. bygning og den aktuelle årstid. Plassering av disse elementene inn i bildeflaten var ikke enkelt- men det har med valg og eget bildesyn å gjøre.
I det flate lyset slikt vær gir var det ikke lett å få fram kontur og struktur i snøflatene - men var her heldig og fikk litt tegning i snøfonna ved siden av naustet. Dette er et av flere bilder som er med i en serie tatt i løpet av 3 måneder i samme område (jan./febr./mars -01).

Mvh
Arnstein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu