Vill, vakker og våt...
Tittelen henspiller på elva i Innerdalen, også kjent som Norges vakreste dal. Får vel legge ut noen postkortmotiv fra dalen også, men konsentrerte meg mye om detaljer i vann. Kunne muligens vært en anelse raskere lukkertid, men synes også det fungerer at det er såpass uskarpt over det hele.
Utstyr
  • Fuji Mx 1700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIkke så mange muligheter med et enkelt lite digitalkamera, så bare håndholdt kamera og rett på sak. Bildet er ikke fargemessig justert, kun litt curves.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjørn H.

Heisan .. Lekkert dette !!!

Malerisk. Litt usikker, men tror jeg liker såpass mye uskarphet som det er ..

Liker veldig godt fargene.

Tror ikke jeg har så mye mer å innvende, annet en at det er et dekorativt motiv du hat tatt ..

Bjørn :)
Kenneth P.

Bilde hadde tjent på å ha blitt tatt med hjelp av ett stativ. Da kunne du fanget vannet med lang lukkertid og fått bakgrunnen til å være skarp (og ikke preget av bevegelsesuskarphet). Farvene er fine og komposisjonen liker jeg.

mvh Kenneth
Inger-Lise S.

Her får jeg bare bruke ord som faller meg inn! Tittelen sier jo alt! Men jeg sier at jeg likte dette bildet USEDVANLIG godt!Det er spennende,det er vakkert og fargene er flotte! Kjempeflott! Hilsen Inger-Lise
Tom A. T.

Fargerikt og uttrykksfullt bilde, men her syntes jeg tittelen blir overflødig. Jeg får uansett følelsen av en usedvanlig vilter elv.
mvh Tom T
Fred S.

Joda, ser passelig vilter ut denne, og fargene er lekre. Tror likevel jeg ville ha foretrukker kortere lukkertid her ( eller leeeengre), dette blir liksom litt ''midt i mellom''.
vh fred
Hans-Einar O.

Takk for kommentarene;-)
Joda, kunne nok absolutt brukt stativ Kenneth, men jeg var litt for lat til å bytte med speilrefleksen som sto på stativet akkurat da. Ellers tok jeg endel med den også Fred, med forskjellige lukkertider. Så den som venter på framkallingen av diasfilmene får se...
Som dere fohåpentligvis har oppdaget så har det skortet både på tid og energi til å fange nye motiver, samt å delta aktivt her ute. Men jeg håper stadig på bedre tider framover....
mvh Hans
Steinulf L.

Malerisk. Likte dette.
Marit W.

Synes det ble fint dette Hans-Einar. Jeg venter gjerne på fortsettelsen for jeg vet det ligger mye fint i fotoposene dine fra turen :)
monica p.

Hei Hans einar, dette likte jeg, hørte rykter om at dere skulle på tur til Innerdalen ja, gleder meg til flere bilder derfra, det er bare utrolig fint der på høsten.
Synes bildet fungerer akkurat slik det er jeg.
Bra.
Mvh Monica:o)
Jostein M.

Som et maleri. Vakkert dette.
Mvh
Jostein
Tom E. F.

Godt dette, Hans!
Ser både himmel og gult løv speile seg i fine linjer/ kurver.
mvh Tom E. F.
Reidun G.

Liker dette Hans-Einar, du gir meg ideer :-)
Reidun
Hans-Einar O.

Takk for kommentarene til dere siste også;-)
Det kommer nok flere vannbilder.....
mvh Hans
Nils B.

Pent og rent, men med innslag av et uromoment somfanger for mye oppmerksomhet hos meg. Om høylyset i vannet hadde hatt en enda mer strømlinet form (lenger lukkertid) så hadde dette roet ned bildet betraktelig. Men, ja, jeg liker det jeg ser.
mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu