Speilblankt vatten
Tatt om kvelden den 10. september 2003 da jeg var på friluftstur. Sola hadde gått ned, det var halvmørkt og jeg hadde ikke stativ, men forsøkte å holde kameraet stødig.
Bildet inngår i albumet Naturbilder - Diverse bilder av vakker natur som jeg har villet forevige. Om jeg har lykkes må andre å bedømme...
Utstyr
  • HP PhotoSmart 215
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMå være stø på handa når en ikke har stativ...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bjørn M.

Veldig bra dette her....
Geir Helge S.

Ikke så verst. Fin eksponering og ok komp. Forgrunnen en litt rotete (buskene som stikker opp). Tror jeg ville benyttet steinen til venstre som et viktigere ellement i kompet ved å gå litt nærmere den, og trekke den *litt* lenger inn mot høyre.
Geir
Øyvind A.

Pent motiv, fin naturstemning. Men teknisk sett er det mye som kunne ha vært bedre: Bildet virker kornete og uskarpt, og deler av himmelen er utbrent. Moralen er vel at stativet bør være en del av standardutrustningen når lysforholdene er vanskelige.
mvh Øyvind
Hans Olav S.

Til Geir Helge: bildet er ubeskåret, og akkurat som jeg tok det. Jeg tok det utsnittet som var penest etter min mening. Forgrunnen er der bare som en liten del av den store helheten, og er ikke lagt så stor vekt på. Det er det speilblanke vannet hvor bakgrunnen speiler seg, som er fokuset.

Til Øyvind: Jeg har bare et simpelt dårlig billig digital kamera på 1.3 metapixler, med autofokus og macro. Jeg vet jeg burde hatt et bedre kamera. samt stativ sånn at jeg kunne få skarpe og ukornete bilder. Kan du kanskje anbefale et brukbart kamera med tilhørende utstyr som koster under 3000,- ?

Mvh
Hans Olav
Øyvind A.

For under 3000 kan du ihvertfall få et utmerket brukt filmbasert speilreflekskamera med 28-70 zoom eller liknende + stativ. Men da kommer jo utstyr til digitalisering i tillegg...
Digitale kameraer har jeg ikke så mye greie på. Men hvis det ikke er mulig å få bedre teknisk kvalitet med det kameraet du har så er jeg temmelig sikker på at du kan få noe bedre for 3000, enten du velger å kjøpe nytt eller brukt.
mvh Øyvind
Avsluttet .

Dette var virkelig flott. Jeg klarer ikke helt sette fingen på hvorfor, men jeg fikk litt Kittelsen-assosiasjoner.
Inger Anne Maritsdotter V.

wow;så fint ;ja nettopp Kittelsen-assosiasjoner:-))
herlig bra fanget,nok en gang fra deg,helheten her,lys,dybde og komp, er veldig bra.
mvh Inger Anne
Avsluttet .

det er noe ''trollsk'' her - fargene som går i magenta og en litt ''rar'' grønnfarge, JEG liker det, her synes jeg ALT stemmer - er MEGET BRA bilde.
mvh
Tom B.
Avsluttet .

Deilig stemning! Hadde vært helt perfekt om det hadde vært skarpere! :o)
Avsluttet .

Nydelig bilde, fin stemning!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu