Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_521909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Nydelig barnebilde.
Tøft å beholde fargen på bærene synest jeg.
Likte at "hårpynten" også er en hvit blomst, som gir helhet til bildet med små hvite blomster i enga.
Flott etterbehandling, og rett og slett vakkert:)
Ble glad igjen jeg:)
Kate
Grete F.

Takk for det Kate! Er veldig glad i bildet selv av min vakre lille Niese:)
Stein Adler B.
+1
Hei Grete og takk for kommentar på et av mine bilder ! Blir da alltid nysjerrig på hva vedkommende selv har av bilder, og her var mye spennende! Ganske imponerende da du er er heller "ny" og ivrig amatør, (er også selv bare en glad amatør, men har holdt på litt lenger enn deg. Det er umulig å IKKE fotografere...). Fastnet ved dette bildet, og synes det er bra komponert, med stort innslag av sommer, selv om alt utenom bærene er i svart/hvitt. Softingen understreker det litt "drømmeaktige" på en perfekt måte her. Ellers kan softing lett bli litt "manisk" . Godt jobbet og hold fram med ditt billeduttrykk i tiden framover :-)
Mvh Stein
Olav Bjarte K.

Hei! Både komposisjonen (Motivet) og etterbehandlingen imponerer meg, og resultatet er veldig bra. Bildet er hverken i s/h eller farger, men begge deler. Her er det bærene som er fremhevet, og dette er gjort uten at det er på bekostning av resten av bildet. At noen blader fra jordbærplanten er tatt med i nederste bildekant viser oss at hun sitter i/ved åkeren. Noe kan det pirkes på i de fleste sammenhenger, jeg henger meg opp i at kjolebrystet kan oppfattes som noe utbrent. Grensen overarm og plagget kunne ha vært litt mer markert, omtrent like mange trinn som venstre underarm og det hvite stoffet. Å kommentere bilder av mennesker er noe jeg nesten aldri gjør - men denne gangen kunne jeg ikke la være...

Vennlig hilsen.
Grete F.

Tusen tusen takk Stein og Olav for fine gode ord som varmer mitt hjerte og øker min motivasjon:):)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu