Innerdalen
Utstyr
  • Canon eos 1n
  • 20-35mm
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_47569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øistein T.

klatreparadis... ;)
nydelig vær her.. dette må jo være på høsten, klar luft og store skyggepartier.
Litt uklare konturer, -skyldes det scanningen din? ellers er det veeldig mettede farger her, -himmelen ser litt vel blå ut i mine øyne.
Oddbjørn M.

Fint bilde. Synes det relativt harde lyset skaper bra kontrast i høyre del av bildet. Men skyggene til venstre synes jeg blir for harde.
Ellers synes jeg komposisjonen er bra.
Ole N. S.

Rolig og behagelig komp. Synd med de uklare tegningene i forgrunnen, men som ØT kommenterte kan jo det skyldes scanningen. Klarer ikke helt og bestemme meg om steinen nede i venstre hjørnet skaper liv eller forstyrrelse i forgrunnen, men det er jo småpirk.

- Ole
Per R. G.

herlig bilde
Arnstein P. F.

Takker for konstruktive tilbakemeldinger. Det kan være noe vanskelige lysforhold i Innerdalen pga bratte fjellsider og en trang dal. Det gjorde ikke skanningen noe lettere da det i tillegg til velvia også var brukt polafilter. Mvh ApF
Bjørn H.

Flott naturbilde. Enig med litt hard himmel,mot mer nøytral forgrunn, men et bilde som gjør at en gleder seg til høsten....
Dag Frode H.

Flott bilde fra et vakkert sted
Erlend K.

Bildet ditt fremstår litt undereksponert, og deler av motivet har dårlig eller ingen tegning. Motivet er likevel fint, men jeg tror jeg hadde forsøkt et annet ståsted. Det kan virke som om du står på enden av en vei og tar bildet.

Uansett Arnstein, jeg har bokmerket deg. Det betyr at jeg ønsker å se flere av dine bilder her på doten !

Erlend
Kjell Ove H.

Hei, og takk for meldingen. Artig å se kjente steder her inne. Glitrende farger i Innerdalen. Velvia og polfilter gir tydeligvis skikkelig trøkk i bildene.

Når det gjelder bildet jeg sendte til Fotografi, så er det det siste tilskuddet mitt til bildekritikken her inne - bassisten.

Fikk forresten oversikt over møtene i fotoklubben i dag. Jeg får se når jeg rekker å ta meg en tur. Nå på tirsdag blir kanskje litt tidlig, ettersom jeg også skal være bortreist hele helga.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu