13 demonstranter - tekst og bilde
Budskap: Alle har sterke meninger som ikke tåler dagens lys (ref tallet 13 og at bildet er tatt i mørke) og ikke kan ytres i samfunnet (ref. det avsidesliggende stedet bildet er tatt). Viktig at det er EN person folkemengden består av, for det skal vise at en og samme person kan ha mange forskjellige sterke/mindre sterke meninger.
Bildet inngår i albumet Skoleoppgaver - Diverse kortere og lengre oppgaver jeg har på min 2 årige fotografutdanning.
Utstyr
  • Nikon D700
  • Sigma 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Ole A. V.
Han som står og pisser på høyresiden er glimrende.
Ellers synes jeg det var litt vanskelig å bli klok på budskapet/bildet. Alle står og henvender seg mot noe/noen vi ikke ser, og det er ikke lett å se at individene i gruppen ikke har sammenfallende budskap, særlig ikke når plakatene stort sett er utbrente. Kanskje kunne de ha vendt seg mot hverandre for å tydeliggjøre at ytringene/meningene er ulike? Tro ihvertfall, uten at jeg har noen konkrete løsninger, at du kanskje burde forsøke å forenkle uttrykket for å få fram det du ønsker. Jeg må lese forklaringen din for å skjønne budskapet...
Ellers stusser jeg over at du har kuttet føttene, når du har så mye plass å gå på over gruppen. Belysningen med lyse flekker rundt omkring virker litt pussig, og stemmer ikke overens med enkelte av personene.
Nandor T.
Hei, takk for kommentar.
Ang skiltene og at de er delvis utbrente, er tanken at jeg ikke trenger å vise alle korrekt eksponert for at budskapet skal komme fram, det er relativt ekstreme skilt så gjør ikke noe at de ikke synes fullstendig. Slik tenkte jeg i allefall.

Ang. bena, så kuttet jeg de bevisst. Dette fordi jeg ville vise natten i størst mulig grad; bena var ikke viktige å få med, derfor stilte jeg kameraet slik på location.

Lysflekkene var en måte jeg ville dramatisere med, og trekke oppmerksomhet. Slik at mottaker skulle se de dramatiske ansiktene/skiltene først, og så lese resten av bildet etter dette.

Ja, kanskje de kunne vært snudd mot hverandre, det kunne vært en idé...

Takk for din konstruktive kommentar/kritikk, setter pris på den!
Mvh
Nandor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu