Blå skulptur
Flytende skulpturer skapt uten menneskelig innblanding
Fascinert av lyset og tåken som kom og gikk og skapte ulike stemninger
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-10-01 18:57:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-10-01 18:59:24
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105 mm/1:4. IS USM.
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt fra gummibåt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_343262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Lars-Anders M.
Pent landskap. Liker det jeg ser.
mvh
LAM
Avsluttet .
Nydelig og stemningsskapende bilde, med passe tåke og "uskarphet". Vært på Svalbard? Der har jeg sett slikt når jeg har vært oppunder isbreer som har kalvet.

:-) Erik
Borgar Engeland H.
Vakkert! Føles veldig riktig med panoramaformat her (uten at jeg har sett resten av bildet).
ingebjørg fyrileiv g.
Den blå isen kommer utrolig godt fram i det tåkekledde landskapet. Jeg liker uttoningen oppover i bildet (tåka), og kraften i den arktiske blåtonen. Men der stopper det. Jeg synes ikke at komposisjonen er spennende/fengende, og fuglene blir for små for å tilføye særlig. Jeg opplever at bildet er for rett på fra en passerende båt.

vh ingebjørg
Øyvind A.
Pent, deilig toneskala. Men det mangler en del på det øvrige etter min mening. Formene er ikke så veldig interessante, og komposisjonen oppleves som ganske "rett på" og ikke nok bearbeidet.

Uansett ganske severdig, mest pga det fantastisk fine lyset.

mvh Ø.
Unni F.
Hei til alle. Takk for ris og ros. Nyttig å få. Det er noe mystisk her, - bildet er IKKE lagt ut under kategorien "DYR" men kategorien NATUR. Det har skjedd før også. Fuglene var tilfeldig tilstede, men jeg så ingen grunn til å klone dem bort. Det er imodlertid ikke fuglene som er motivet, men lys, tåke og blåtoner, og selvsagt å vise et lite øyeblikk av den store opplevelsen det var å være på Svalbard.
Bildet har ikke mer i bredden, men derimot mer vann foran. Var i tvil om beskjæring og utsnitt, men valgte dette. Spent på om noen ser på de nye versjonene og mener noe om dem.
Hilsen Unni
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg la ser sjelden på kategori når jeg kommenterer bilder, og trodde heller ikke at det var fuglene du tok bilde av. Jeg mente for all del ikke at du skulle fjerne dem, de er jo der (og er forøvrig viktige i miljøet). Men de gir ikke noe spenning i bildet, som var det jeg savna mest. Da er det bedre i v#3, og komposisjonsmessig liker jeg v#2 best.

vh ingebjørg
Carsten A.
Enestående og skiftende tåkeforhold og ikke minst enestående lys der ja (tror kanskje vi var i samme båt?), men når det er sagt så syns jeg ikke du har greid å få frem dette til en god komposisjon. Jeg ser vel at du selv tydeligvis er inn på den samme tanken ut fra de alternative versjonene du har lagt ut. V3 med mindre vann i forkant og mere brefont i overkant er kanskje et (og det beste?) alternativet, men jeg tror nok at det er vanskelig her å få til noe helhetlig rent kompositorisk sett.

Opptaket er gjort med EOS 5D, men jeg syns ikke du har greid å få frem den usedvanlig fine bildekvaliteten som 5D kan gi i bilder av denne typen.

MVH CA
Unni F.
Takk Carsten, akkurat det du påpeker med kvalitet er jo mitt hovedproblem på alle typer bilder. Og jeg vet ikke hva som er årsaken. Ser at andre får mye bedre kvalitet på alt.
Tips er veldig velkomment.
Hilsen Unni
Carsten A.
Ja Unni, mulig jeg har noen idéer, jeg har sendt deg en mail med endel spørsmål som jeg må ha svar på først.

MVH CA
Geir Arne M.
Hei Unni

Versjon 3 er nok best fordi lyset i øøvre del av bildet er mye mer fremtredende og gir mer "touch" og vi ser fuglen
mye bedre. Bevares stemningen.....

Kanskje mørkne litt mer i nedre kan ?

mvh geir
Øyvind A.
Enig i at v3 er noe bedre mht komposisjonen.
mvh Ø.
Avsluttet .
Hei Unni.
Ett herlig bilde du har fra Svalbard. Elsker di fine duse fargene her. Alle versjonene ser fine ut, men jeg får de ikke store når jeg klikker på dem. Det er blitt utrolig forandret siden jeg var her inne sist.

Venlig hilsen Lillian.
Bjørn H.
Dette var veldig bra Unni, liker det godt.

mvh. Bjørn
Bjørgulf B.
Takk for at du tok det tid til å kommentere bildet mitt av broen. Dette her falt jeg umiddelbart for. Det er ikke alle forundt å kunne ta bilder av isfjell - og for en farge! Gjenskinn og dis var prikken over i-en og gjorde det hele til et knallbra bilde.
Unni F.
Tusen takk Bjørgulf. Det er alltid veldig hyggelig å få gode kommentarer.
Inger-Lise S.
Hei Unni!
Et vakkert motiv med lekre blåtoner.Et nydelig lys! Her velger jeg meg v#3, da jeg liker den komposisjonen best.

Inger-Lise:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu