Ved vannkanten
Enorme krefter skyller inn over saltvannsbassenget ved Bondi Beach, Australia.
Utstyr
  • Nikon F80
  • Nikkor 70-300
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeFuji Superia 100
  • Nei
  • AnnetBildet er litt etterbehandlet i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nils B.

Greit bilde som vittner om kraften i bølgen når den treffer land. Fargene er ok, men bildet heller noe mot venstre.
mvh Nils
Trine Ø.

Liker fargene og energien i bølgene, men du budre nok som det er bemerket, rettet det opp...
TrinePine
Karl Øystein L.

Litt kraftiger vannskvulp og bølger dere har der nede i Sydney en det vi har her oppe i nord. bra bilde, fin frosen motion effekt, men bildet heller litt mot venstre, men det er du vell klar over allerede. mvh Karl
Ketil Knudsen J.

Hei Thomas, dette bildet likte jeg veldig godt, ser at du tar en del gode bilder sørpå.
Reagerer bare litt på at et så passe bra bilde får så lite kommentarer, Karl mener det samme.
Håper å se mer bra fra deg.
MVH Ketil
OZ rules
Thomas A.

Takk takk kjetil, jeg har lagt merke til en trend her på dotten.... er veldig mye tilbakemeldinger på enkeltpersoners bilder, virker som det er en liten gruppe her på dotten som får alle kommentarene. Vel jeg har mange treff og er glad for de tilbakemeldingene jeg får, selv om det ikke er all verden lenger.
Skulle egentlig vært nede på City to Surf i dag (sydney maraton alla Grete Waits løpet), men etter en hard kveld på puben i går orket ikke kroppen å dra seg ut av senga så tidlig for å få noen ruller med mulig gode motiver... angrer nå men...
Forventer å se mer fra både deg og Karl og! Alltid gledelig med andre oz studenter som er ivrige på dotten!
Thomas
Avsluttet .

Det gleder meg å se at det er noen som tar opp dette med fordelingen av kommentarer. Jeg tør påstå at hver gang et par personer jeg velger å ikke navngi, legger ut et bilde, vanker en 20-30 kommentarer, og noen ganger kan det nesten virke som om noen legger inn kommentarer på visse personers bilder bare for å ''inn-ynde'' seg hos disse, og hvis noen er så dumme å kritisere disse bildene, så faller de i unåde.

-marius
Thomas A.

Takk Marius, en situasjon som til tider opprører meg også. Og spessielt fordi noen ganger er kvaliteten på disse bildene så lav, tenker da på komposisjon, bildeverdi og gjennomføring. Er såpass mye gode bilder her som går gjennom dotten uten kommentarer. Sier ikke at jeg stiller med i kategorien ''gode bilder'' folk får mene det dem vil, og jeg ønsker ikke karakterisere meg som en som er bedre enn andre. Men når bilder av en som spyr etter å ha drukket lettøl hele dagen får over tredve kommentarer, mens bilder som fotografen har jobbet lenge med både hva gjelder komposisjon og lyssetting går forbi nærmest usett, da synes jeg det blir litt synd.

Thomas
Avsluttet .

Godt å se at jeg ikke er alene om denne oppfatningen. På den annen side er det også de som er veldig ærlige, og som ''stikker fram'' trynet og tør og ''rakke ned'' på ''de proffe'' på dotten, uten at jeg skal nevne disse med navn heller, selv om jeg har utrolig lyst til å hedre denne personen som jeg har i tankene.

Til ettertanke, så er det ''beste'' jeg har oppnådd av kommentarer på et bilde jeg har lagt ut her på dotten 4. Om det skal vise seg at jeg er en så dårlig fotograf at ingen ''gidder'' å kommentere bildene mine, så er det uansett ingen som har fortalt meg det, og da lever jeg jo lykkelig uvitende om min fotografiske talentløshet.

-marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu