Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Klas Niklas F.
Særdeles bra farger og nydelig symmetri, Knut. Fikk nesten en liten 17.mai stemning i magen, bortsett fra at det ikke var noen norske flagg. Personlig liker jeg sentreringen av døren i en slik rektangulær beskjæringen. Ser at objektivet ditt har gitt deg en liten svak krumning, hvis det ikke er treverket som har 'slått' seg? Uansett et behagelig og koselig bilde.

-Niklas
Jan Frode A.
Trappa er feid, og inngangspartiet er pynta med blomster og flagg.
Velkomstdrinkene trygt plassert under bordet, så nå kan gjestene bare komme.
Et utsnitt med mange artige detaljer som en kan spinne historier og tanker rundt. Jeg har egentlig sansen for slike motiv. Viktig å ta vare på slike miljø som er i ferd med å forsvinne.

mvh Jan Frode
Odd Tore S.
Her bor det en patriot og en blomsterelsker, eller omvendt.
Alt ser ganske falmet og nokså avflasset ut, men orden er det. Imponerende samling av dunker med ukjent innhold under bordet.
Jeg liker utsnitt og midtplassering for dette heller ikke-dynamiske motivet.
Klarer ikke å ta hva grunnen til patriotisk flagging kan være. Neppe inngangen til en ambassade!
Odd Tore
Are-Martin S.
Jeg liker dette. Men jeg tror ikke det bor noen her, dette er noens hytte eller fritidssted, som er pyntet med flagg og blomster, skjønt blomstene bøyer seg mot bakken og er i ferd med å visne. Jeg liker detaljene, skjøteledningen, vanndunkene, kosten, og ikke minst utepæra. Og strukturen i veggen og den slitte trappen og den umalte døra. Dette stedet har sett bedre tider!
Inger-Lise S.
Her var det nydelige fargernyanser! Et fint motiv med flott struktur i treverket! Jeg er ikke så glad i symmetri, men forgrunnen hindrer jo total symmetri ;-) Et godt bilde og samtidig trivelig!

Inger-Lise
Knut L.
Mange takk for hyggelige kommentarer.

Vi er i Jämtland, Sverige, like ved Østersund og Storvatnet. ref. også tilbilde nr. 291926.

Flere av i gårdene i det vakre kulturlandskapet her bærer preg av at ''halve landsbygda'' og mer enn det i den nordlige delen av Sverige etterhvert er avfolket. Ettersom de yrkesaktive og yngre generasjoner finner sitt livsopphold i byer, industriområder og stordrift i sydlige egne, bærer bygninger mer og mer et nedseget preg av en sliten ''Änglagård''-stemning; - fraflyttet og delvis stengt !
Her råder likevel orden og skikkelighet i hus og hager, og facilitetene brukes sikkert i helger, ferier og fritid og til forskjellige aktiviteter.

Hyggelig at dere likte bildet.

;-)
Knut
Steinulf L.
Ikke mye å føye til. Jeg trodde vi var lenger øst. Fint bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu