Dette er en resultatet av en gruppeoppgave på skolen. Oppgaven var å lage reklame for Play Station 2 med stikkordene ''Take control''. Dette er et av mine bilder fra oppgaven. De andre i gruppen er Martin Andersen, Nicolay Woxmyhr, Bjørn Sørheim og Thomas Grøttebø.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 28-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger656
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167363} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .

Digger dette bildet! Kjempespennende belysning og plassering av personene. Kunne tenkt meg å ''vridd'' hånden til personen som skal ''ta kontroll'' for å se mer definerte fingre.. men man ser jo hva det er, så det gjør kanskje ikke noe.

Dette er et bilde jeg kan se på lenge. Utrolig kult!

-M.
Tim Ø.

Artig ide.
Kan si mye positivt om bildet, men jeg går rett på det jeg opplever som svakheten; nemlig formidling av budskapet.
Slik jeg oppfatter presentasjon handler det om en spillefreak som har blitt en del av spillet, og er i ferd med å miste kontrollen (symbolisert ved kontrollenheten).

I så fall svikter komposisjonen. Grunnen er enkel. Blikkfanget er bitchen med bryster, sminke og tatovering. Blikket mitt glir ned langs låret hennes. Og hva ender det på? Jo hånda til spillefreaken. Så glir det langs armen, til albuen hans, og så tilbake opp igjen langs det andre låret til bitchen. Så forflytter blikket seg til mannen i telefonkiosken. For videre å søke tilfeldig rundt. Geværet peker og direkte på hånda. Forsterker problemet.
Jeg ser rett og slett ikke kontrollenheten. Faktisk ikke før jeg leser kommentaren over.

Det at jeg er mann påvirker selvfølgelig min måte å se bildet på, men jeg tror allikevel at det jeg sier er ganske allment. Linjene er der, og hun er dominerende i billedflaten. I tillegg er det hun som viser mest aggresjon.

Hvordan løse problemet? Den mest nærliggende løsningen hadde vært å flytte kontrollenheten litt til venstre. Da ville blikket ha falt direkte på den når det søkte ned langs låret hennes. ''Aha! Det handler om spill'', ville jeg tenkt da. Med tittelen på oppgava i bakhodet ville jeg nok ha løst nøtta, uten hjelp fra Mia Regine.

Denne kritikken betyr ikke at jeg synes at bildet er dårlig. Det at jeg skriver en så inngående kommentar kommer av at bildet engasjerer.

Mvh Tim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu