Brudepiken
Søt liten brudepike i et fantastisk bryllup! Bildet er tatt utenfor kirken, men jeg har fjernet bakgrunn, gjort bildet lysere, samt endret på kontrast og lagt på litt blur.
Helt sikkert ting å trekke, men jeg liker veldig godt blikket hennes.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-16 18:00:46
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
  • Brennvidde32mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger336
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Liker ikke de skarpe rette kantene nede på kjolen hennes., Noe med håret som ikke stemmer helt heller, men det er nok siden du fjernet bakrunnen. Morsom og søt jente. Liker og se på bildet.
jeanette h.

kunne ha funket men munnen og oynene er litt for morke i forhold til resten. for meg ser hun litt skummel ut.jeg ville hatt den nederste kanten rett, ellers ser det litt merkelig ut. kanskje muligens kroppe det litt til venstre saa hun ikke er saa veldig midtstilt. veldig pent belyst.
jh
Ole-Christian A.

For å være helt ærlig, så fikk jeg horrorfeeling av dette bildet. Hun ser skikkelig skummel ut. Eksorsisten tenkte jeg på. Det har noe med blikket og hudfargen. Synes allikevel at det var tøft. Men du har ikke gjort deg helt ferdig i bunnen av bildet.
Linde G.

Jeg syntes det var et veldig delikat bilde og jeg likte veldig godt at hun kommer ''ut av '' dette hvite landskapet.. At hun har et alvorlig utrykk er bare kult all den tid vi flyr etter unger og ber de smile hele tiden. Sikkert mer naturlig her ! Jeg liker at unger er litt sånn morske..Høyre side av hodet/håret mangler, det er det eneste jeg kan pirke på .

Hilsen
Linde GIlberg
Lars S.

Jenta ser jo veldig tøff ut...men var bakgrunnen så kjip? vis ikke tror jeg, jeg ville behold den. ble litt for glatt for meg...hilsen lars
Camilla S.

Heisann

Leser det er litt delte meninger om bildet, og det har jeg også med meg selv.
Det første jeg la merke til var de mørke partiene i øyet, synes dem var alfor mørke, de ble nesten litt skumle.
Men ellers så var resten hvitt og søtt, så jeg klarte ikke helt bestemme meg om dette var vakkert eller litt skummelt. Noe av begge deler kanskje?!

-Camilla
Pål G.

Først av alt: takk for allle tilbakemeldinger.
Det er riktig at det er noe som ikke stemmer helt med håret hennes. Største problemet mitt er at håret hennes var litt bustete, og bakgrunnen forferdelig med både kirken, plen, og mange folk. Kunne mao se mye gjennom. Noe hår ble 'fjernet' og noe ble gjort lysere - derfor litt feil.
Mørke øyne gjorde jeg litt bevisst for å rette blikket vårt rett i hennes. Hun har normalt et fantastisk smil, men akkurat denne dagen skjedde det nok så mye at hun ble litt satt ut. Litt av begge deler, Camilla. Vakkert og skummelt.
Usikker på hva jeg skulle gjøre i bunnen av bildet. Kutte rett av eller lage en liten overgang... det ble til det siste. Ikke sikker på hva jeg synes er best.
Liker selv veldig godt hvit bakgrunn, og som Linde skriver: hun kommer ''ut av'' det hvite landskapet. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu