• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-04-04 18:45:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Sigma 105mm f2.8 EX Macro DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133308} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan R.

Fint bilde!

Syns kanskje balansen i bildet lider litt av de store sorte og brune flatene, savner litt av fargespillet osgå i rutene til venstre, men her er jeg veldig usikker.

Midtsprossen er vel litt for nær sentrum uten å være det. Tror jeg ville forsøkt å kutte venstresiden og heller ofret den brune trekanten i ruten nederst til venstre?

Uansett, jeg liker veldig godt jordfargene og fargespillet i bildet. Har sett gjennom porteføljen din og syns du tar veldig fine bilder som fortjener kanskje enda mer ros enn de har fått.

JR
Nikolai E.

Jeg leter etter et innhold men finner ikke noe. Bildet er lagt under kategorien abstrakt, så da kan det kanskje stemme at bildet ikke formidler et konkret budskap. Altså skal bildet formidle et abstrakt visuelt inntrykk. Det synes jeg er bra utført, jeg liker det jeg ser. Bildet inneholder likevel tydelige konkrete elementer, krysset som vindussprossen danner. Jeg ser på den mer som en ramme enn en deling av glassrutene. De fire flatene er meget forskjellige men danner likevel en helhet. Meget bra komponert. Jeg liker også fargesammensetningen meget godt.
Tove Å.

Takk for pene ord! Det var et helt utrolig vakkert fargespill i vinduene på Rælingen kirke som jeg bare måtte forevige (se versjon 2). Utsnittet har jeg valgt nettopp på grunn av de ulike flatene og fargesammensettingen. Jeg ser også på vindussprossen som en slags innramming.
Ved å legge ut versjon 2 er det kanskje ikke så abstrakt lenger, men det får så være:)
Inger-Lise S.

Hei! Et spennende motiv! Jeg er glad jeg oppdaget deg idag:) Jeg liker begge versjoner godt her. Tenk å komme over noe slikt som du viser i v#2! Masse muligheter. Jeg syns v#1 er spennende og liker fargene og motivet. Jeg syns bildet har fin balanse. Har du sett øyet som titter fram på thumbnailen? Artig.
Og v#2 er jo bare rålekker.
Jeg ser du har mange gode bilder, så nå bokmerker jeg deg:)

Inger-Lise
Hege J.

Hei Tove!
Synes du har mye spennende i mappen din, og bokmerker deg så jeg kan følge deg framover...
Dette bildet er akkurat slik jeg faller for - enkelt, kreativt, godt sett og vakkert! :-)
Ut fra versjon #2 ser jeg at du har mange utsnittsmuligheter som du kan leke deg med, men versjon #1 holder også i massevis!

Mvh Hege
Jan Frode A.

Så mye ut av så lite :-)

Mye er allerede sagt her. Jeg blir så fasinert av måten du har fanget inn detaljrikdommen i en enkel flate.
Motiver som er rundt oss i det daglige, men som vi allikevel ikke ser.
Dette har du virkelig formidlet med glans!


mvh -jfa-
Stine J.

Vakkert abstrakt bilde. På thumbnailen så jeg et øye i øvre høyre vindu som jeg ikke ser når jeg åpner. Bra sett og dyktig formidlet. :-)

mvh Stine
Tove Å.

Jeg setter umåtelig stor pris på kommentarene deres. Det gjør godt for selvtilliten å få bekreftet at det man driver med ikke er helt på jordet (selv om det gir litt prestasjonsangst også:) Tusen takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu