En gammel sortmalt trebåt ligger på land og venter på at noen skal legge den ut så den får tråkne...Sollyset lokker og forteller om vår og varme og dager med fisketurer til fjords...
Bildet inngår i albumet Ved sjøen - Ting og TANG jeg finner ved sjøen. Liker meg der...salt sjø og deilig luft. Mye fint både over og under vann.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon tele 300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne W.

Dette likte jeg veldig godt. Nydelige varme farger og fin komposisjon. Ingen forstyrrende elementer.

Tauet som er surret rundt virker noe hardt i forhold til resten av bildet.

Bra arbeid!!
Marianne M.

Hei Grethe
Et bilde med varme gode farger som tiltaler meg...Et enkelt og fint motiv. Hvis det skulle rendyrkes litt mer,ville jeg tatt bort stråene(eler hva det er...) oppe til høyre og i bunnen ved tauet som er kveilet rundt stavnen.
men,et koselig motiv Grethe. Minner meg om varme fine sommerkvelder ved sjøen....

Påskehilsen fra Marianne
Anniken S.

Elsker slike klassikere med små detaljer fra fjæra.
Herlig sollys som stikker inn i bildeflaten din her.
Dette minner meg om tidligere bilder du har tatt som sitter fast på netthinnen. De blå båtdetaljene og skjellene på stranden. Blir nok ekstra fasinert av dette ettersom jeg bor i innlandet.... God påske Grethe!
Steinar J.

Fint motiv! Jeg kunne ha tenkt meg at kvisten på båten hadde blitt fjernet. Litt større dybdeskarphet hadde også gjort seg etter min mening. Veldig fint lys og fin ramme som kledde motivet.

Steinar
Grethe B.

Man kan rydde bort halve verden på jakt etter det perfekte...men en båte som står på land , og som har stått der i vind og vær HAr kvist og kvas på seg, og det hører liksom med, så lenge det ikke blir for dominerende, og det føler jeg ikke at det er her, det går i ett med resten. Kunne ha klonet bort gress og, strå og kvist, men da blir det jo ikke sannferdig i mine øyne...

mvh
gt
Hege J.

Leste nettopp din egen kommentar, og er enig med deg i at bildet viser et realistisk utsnitt av et maritimt miljø. La det være som det er, du! ;-)

Et virkelig fint og stemningsfullt bilde du har tatt her, Grethe!
Fine farger og godt lys.
Liker slike detaljbilder. :-)

Mvh Hege
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu